WERKZAAMHEDEN

Tegels:

Ter Braak Tegelwerken verwerkt alle soorten keramische tegels van bekende merken zoals: Mosa, Sphinx, Roco, Lea, Marazzi, Villeroy & Boch. De meeste tegels laten zich goed snijden maar in sommige gevallen kan dat niet. Grote maten of dikke tegels kunnen eigenlijk alleen maar gezaagd worden. Ter Braak Tegelwerken beschikt over de juiste zaagmachines waarmee alle tegels (stofvrij) worden gezaagd.

Natuursteen:

Ook verwerkt Ter Braak Tegelwerken alle soorten natuursteen van onder andere de volgende leveranciers: Steenbok, Michel Oprey en Hullebusch. Door de speelse lijnen (aders) van natuursteen is het materiaal een lust voor het oog. Het verwerken van natuursteen is altijd een uitdaging. Natuursteen heeft al voor het leggen veel aandacht nodig. Wanneer er een lichte natuursteen (zoals marmer en travertin) verwerkt moet worden is het van belang dat er gekozen wordt voor trascement of voor witte tegellijm. Zo wordt voorkomen dat de ondergrond doorschijnt. Voor andere donkere soorten zoals graniet of leisteen is het goed mogelijk om met grijze tegellijm of normaal cement door de mortel te werken.

Mozaïk:

Mozaïktegels zijn er in vele maten en kleuren. Ze worden veel toegepast in zwembaden, turkse stoomdouches en sauna’s. Het betegelen van Wellnes ruimtes is een vak apart. Door de verschillende materialen en hoge eisen op het gebied van vocht, warmte en condens die hier aangesteld worden is vakmanschap en materiaalkeuze een absolute vereiste. Ter Braak Tegelwerken heeft uitgebreide ervaring op dit gebied en maakt van iedere wellness een lust voor het oog. Dus wanneer u interesse heeft in een prachtige badkamer, toiletruimte, een zwembad of een complete wellness, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u dan graag over de uitgebreide mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Recente Projecten:

Naam recente project 1

Korte omschrijving van het project

ThumbnailThumbnailThumbnail

Bekijk meer foto’s →

Naam recente project 2

Oude tegelvloer verwijderen.

ThumbnailThumbnailThumbnail

Bekijk meer foto’s →

Naam recente project 3

Korte omschrijving van het project

ThumbnailThumbnailThumbnail

Bekijk meer foto’s →